Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Varga Orsolya

Varga Orsolya

Terapeuta


Gyerekkorom óta egyértelmű volt számomra, hogy valamilyen segítő foglalkozást válasszak, így gyógytornásznak tanultam. Az egyetem elvégzése után reumatológiai, rehabilitációs és gerincgyógyászati területen szereztem tapasztalatot, előbb az állami egészségügy kereteiben, később privát formában. Néhány év után úgy éreztem, szeretném hatékonyabban támogatni a hozzám forduló pácienseket, ezért  manuálterápiát tanultam, majd - személyes élmény hatására - 2012-től Craniosacralis terápiát. Megragadott ennek a gyengéd technikának a terápiás ereje, a benne rejlő lehetőségek, s a Craniosacralis terapeutaképzés Magyarországon elérhető összes elemét elvégeztem.
 

A craniosacralis terápia természete, hogy valódi egységként, fizikai, érzelmi és mentális szinten egyaránt foglalkozik az emberrel, ezért jóval teljesebb, tartósabb gyógyulást tud elősegíteni. Többirányú szakmai képzéseim során újra és újra rácsodálkozom, milyen gyönyörű és komplex a szervezetünk és mennyi mindent nem tudunk róla. Ezért úgy érzem, a legtöbb, amit tehetek, hogy a lehető legalaposabb szakmai felkészültséggel gyengéden, odafigyelve, alázatosan támogatom a pácienseimet, hogy megleljék testi-lelki gyógyulásuk útját a Craniosacralis terápia segítségével.
 

A CST során alkalmazott gyengéd érintés hatékonysága magával hozta, hogy a módszerhez hasonló elveket valló, a belső szervek vizsgálatára és kezelésére irányuló Visceralis Manipulációs technikákat is elsajátítsam.

Hálás vagyok azokért az élményekért, változásokért, amiket magamon megtapasztalhattam, és azokért, amiknek terapeutaként naponta tanúja lehetek.Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, VM1, MAUE, NM1

Végzettségei: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, VM1, VM2, VM3,