Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Sághy Péter

Sághy Péter

Terapeuta


Sághy Péter vagyok, nemzetközi CST-T vizsgás craniosacralis terapeuta, természetgyógyász. Mindig is érdekelt az Ember működése, de egészen 40 éves koromig az élet más területein dolgoztam itthon és számos helyén a nagyvilágnak.

A Craniosacralis terápiával több mint 10 évvel ezelőtt találkoztam, akkor még páciensként, és az elsők között tapasztalhattam meg annak áldásos hatásait gyermekkori jó barátom, Gábriel Orsi révén, aki a módszert Amerikából Magyarországra hozta. 2010-ben, az ő biztatására kezdtem komolyabb érdeklődést mutatni a terápia iránt, így mély barátságunkat most már szakmai kapcsolat is színezi. Ekkor vált számomra különlegesen fontossá a természetesebb élet, a természetes egészségmegőrzés, a testi, szellemi és spirituális fejlődés.

Az Upledger Intézet képzési rendszerén belül minden itthon elérhető tanfolyamon résztvettem, kiépítve ezzel a mind magasabb szintű tudásbázist, amit nagy örömmel használok pácienseim támogatására, gyógyulásuk érdekében.

Nemzetközi CST-T vizsgám megszerzése óta a hazai terapeutaképzésben is aktív szerepet vállaltam: a képzéseken tanársegédként, a végzett hallgatók továbbképzésében tanulócsoport-vezetőként tevékenykedem. Emellett, elsősorban saját magamon, a tibeti Pránanadi technikáit is alkalmazom, hogy még többet-jobbat adhassak annak, aki tőlem kezelést kap.

A Craniosacralis terápiában megtaláltam azt a tudományos alapokon nyugvó módszert, mely  egyszerre foglalkozik a testtel és a lélekkel, ezeket egymástól nem szétválasztva, holisztikus szemlélettel kezeli.

A rendelőnkben napi szinten élek meg kisebb-nagyobb „csodákat”, legyen az pácienseink krónikus fájdalmának megszűnése, egyes szervi problémák rendeződése, vagy súlyos fizikai tüneteket okozó emocionális blokkok oldódása. Az olyan pillanatokért, amikor pl. egy nem beszélő gyermek először szólal meg, vagy amikor hirtelen állapotjavulás miatt eltörölnek egy gerincműtétet - ezekért érdemes tanulni és csinálni a Craniosacralis terápiát. Szeretném, hogy ezt az egyedülálló, hatékony módszert hazánkban is egyre többen megismerhessék, ezáltal megélhessék a Csodát!

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, TBS, HFC, VM1, VM2

Nemzetközi minősítés: CST-T

 

Végzettségei: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, HFC, VM1, VM2, TBS1

Nemzetközi minősítése: CST-T