Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Mázik Adrienn

Mázik Adrienn

TerapeutaMÁZIK ADRIENN

Craniosacralis terapeuta, kineziológus, akupresszőr, Visceralis manipuláció-terapeuta

2007-ben ismertem meg a craniosacralis terápiát. Ez a szelíd, de igen hatékony gyógymód segített ki egy gerincsérv műtét utáni hosszú, és a műtét ellenére továbbra is fájdalmas állapotból. Mi több, a terápiának köszönhetően elkerülhettem a rám váró további gerincsérv műtéteket. Mai napig gerincfájdalom nélkül élek. 

Már akkor elhatároztam, hogy, amint lehetőségem nyílik rá, elsajátítom a módszert. Tanulmányaim mellett még évekig eredeti hivatásomat gyakoroltam piackutató szociológusként. Közben az évek során, megfigyelve a saját, valamint környezetemben élők egészségügyi problémáinak természetét és gyakran igen hosszadalmas lefolyását, nyitottá váltam a holisztikus szemléletű gyógymódok megismerésére, különösen a stressz és a stressz okozta fizikai tünetek megfigyelésére.  Így évekig tanultam a kineziológia One Brain© módszerét, majd az akupresszúrát és a szakvizsgák megtétele után kineziológus és akupresszőr lettem. 

A craniosacralis terápiával már a tanulmányaim kezdete óta támogatom a környezetemben élők egészségét, így az archasadékkal született gyermekemet is, akinek nagyban segített a módszer a korrekciós műtétek könnyű megélésében és a gyors felépülésben.
Napról napra látom a terápia meggyőző erejét, amikor első kézből tapasztalom akár enyhébb, akár komolyabb egészségügyi problémák fizikai, de gyakran érzelmi síkon történő enyhülését.
Meggyőződésem, hogy a sokat emlegetett boldogság nem más, mint a fizikai, mentális és érzelmi egyensúlyi állapotunk eléréséhez tett törekvéseink és az ebből fakadó sikerélmény megélése. Látom és saját életemben érzékelem is, hogy a craniosacralis terápia mennyire hatékonyan támogatja mindezt.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1, SICS, VM1