Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Márkuszné Győri Erzsébet (Zsóka)

Márkuszné Győri Erzsébet (Zsóka)

Terapeuta


Kamaszkoromban, egy kórházi kivizsgálás során tudatosult bennem, hogy betegekkel szeretnék foglalkozni. Az egészségügyi középiskola elvégzése után 1994-től baleseti ambulancián dolgoztam műtősnőként, majd – a gyermekeim születése után – a szociális szférában helyezkedtem el.

Az egészség helyreállítása mellett számomra fontos szempont volt az egészség megőrzése, a testmozgás, és ugyanolyan lényeges volt ennek tudatosítása az emberekben. Ezért 2003-ban a SOTE Testnevelési Karán folytattam tanulmányaimat, ahol rekreáció irányítóként szereztem diplomát.

2015-ben természetgyógyászatot tanultam, ismereteimet elsősorban alternatív mozgás- és masszázsterápia téren bővítettem.

A craniosacralis terápiával 2008-ban találkoztam az első hazai újságcikk kapcsán. Azonal magával ragadott, így természetes volt, hogy jelentkezem a képzésre. A lendület a mai napig tart, a nálunk szervezett képzések szinte minden szintjét elvégeztem.

2010-ben craniosacralis terapeuta (CST-T) vizsgát tettem, azóta tanársegédként számos képzésen támogathatom az instruktorok munkáját, a hallgatókat pedig tanulócsoportos foglalkozásokon és magánórákon segítem.

A kezelések során szeretném, ha a páciensek megtapasztalnák a szervezetük önkorrekciós működését, egy új egyensúlyi állapot létrejöttét. Szívesen kezelek időseket, felnőtteket, gyereket is; a gyermekekkel való foglalkozás nagy öröm számomra, a természetességük, gondolkodásuk közel áll hozzám. Nekem fontos a rendelő nyugalma, a kollégákkal felépített baráti légkör, melyet a hozzánk érkezők az első percektől tapasztalhatnak.

Szabadidőmet a természetben, erdőn-mezőn töltöm családom, barátaim körében.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, TBS, VM1

Nemzetközi minősítés: CST-T

 

Végzettségei: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, VM1, TBS1, HFC

Nemzetközi minősítése: CST-T