Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Jendrolovitsné Rákász Irén

Jendrolovitsné Rákász Irén

Terapeuta


Gyógytornászként végeztem az Egészségügyi Főiskolán. 17 éven keresztül akut neurológiai osztályon dolgoztam Szekszárdon. Feltűnő volt, hogy évről évre egyre több a beteg, és egyre kevesebb idő jut az érdemi munkára, szinte "futószalagon" gyógyítottunk. Ezen változtatni szerettem volna, ezért magánrendelőt nyitottam. Itt már elegendő időt tölthettem el a paciensekkel,  de nagyon gyakran megmutatkoztak a szakma hiányosságai, korlátai, ezért más alternatív gyógyászati módszerek megismerése felé fordultam. Így találtam rá (talált rám?) a craniosacralis terápiára.

A módszer rendkívüli hatást gyakorolt rám. Terapeutaként pacienseimnél rengeteg pozitív változást tapasztaltam, hihetetlen gyógyulásoknak lehettem tanúja. Ezek az eredmények késztettek arra, hogy minél magasabb színvonalon sajátítsam el a CS terápiát. Hazai és külföldi képzéseken is részt vettem, később tanársegédként is, támogatva a hallgatókat. Mint páciens a tanfolyamokon, tanulócsoportos foglalkozásokon, gyakorlások alkalmával saját magamon is megérezhettem a módszer egyedülálló hatékonyságát. 

Szakmai pályafutásom során szerzett széleskörű tapasztalatom biztos alapot jelent a magas színvonalú, eredményes munkavégzéshez.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, HFC, TBS, VM1, VM2

Nemzetközi minősítés: CST-T

 

Végzettségei: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, HFC, VM1, VM2, VM3, TBS1