Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Jeges Tímea

Jeges Tímea

Terapeuta


Az életem egy ködös februári reggelen változott meg, amikor 1 órán belül 3 ember hívott fel, hogy ismerem-e a craniosacralis terápiát. Megnéztem a honlapot és azonnal jött az érzés: ez az én utam. Ösztönösen, gondolkodás nélkül, rögtön jelentkeztem a következő képzésre és azóta is ez a hivatásom, a munkám, a hobbim, a szenvedélyem. A craniosacralis terápiában találtam meg azt, amit mindig is kerestem: egy olyan egyedülálló módszert, amely egyszerre dolgozik testi és érzelmi blokkokon, és segít, hogy testileg és lelkileg is harmóniában tudjunk élni. Amióta erre az útra léptem, nemcsak sok páciensem élete, de a sajátom is teljesen megváltozott, átalakult, egyensúlyba került. Hálás vagyok, hogy nap, mint nap részese lehetek eltűnt fájdalmaknak, megváltozott életeknek, elengedett, feldolgozott traumáknak. 

Hiszek a test intelligenciájában, abban, hogy megfelelő és szakértő külső támogatással, segítséggel bárki képes beindítani magában az öngyógyító folyamatokat. Hiszem, hogy a jó terapeuta nem csodatevő, hanem egy empatikus segítő, aki támogatja a folyamatot, de a gyógyulás nem lehetséges a páciens aktív részvétele nélkül.

 

Eredetileg közgazdászként diplomáztam a Külkereskedelmi Főiskolán és a média szakmában dolgoztam, de gyermekeim születése után érdeklődni kezdtem a szelíd gyógymódok iránt. A hivatalos természetgyógyász-képzés elvégzése után talpreflexológiára, Schüssler arcdiagnosztikára szakosodtam, majd az Upledger Intézet helyi központjában végeztem el a Craniosacralis terápia és a Visceralis manipuláció képzéssorozat elemeit. Tanársegédként rendszeresen részt veszek az intézet képzésein és igyekszem átadni tudásomat és lelkesedésemet a jövő terapeutáinak. :-)

 

Külön öröm számomra a gyerekek kezelése, hiszen ilyenkor használhatom azt a tudást, amit magamba szívtam gyerekkorom óta. Anyukám az ország legjobb gyógy- és drámapedagógusa, és csak mostanában jöttem rá, mennyire észrevétlenül tanultam meg tőle azt, hogy hogyan kell kapcsolódni a gyerekekhez az ő szintjükön, hogyan lehet játékosan, élvezetesen, de határozottan támogatni őket saját fejlődésükben.

 

A folyamatos tanulás mellett figyelek arra, hogy kezelődjek és töltsem magam, hogy biztosítani tudjam pácienseimnek azt a nyugodt és kiegyensúlyozott hátteret, ahol gyógyulni tudnak.

 

Szeretettel, tudatos jelenléttel, legjobb tudásommal várok minden gyógyulni vágyót, akár angol és spanyol nyelvűeket is.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, SICS, CCPB, VM1, VM2

 

Végzettségei: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, CSP1, VM1, VM2, VM3, CCPB1, HFC