Rendelő

Az eredeti craniosacralis terápia kidolgozója (Dr. John Upledger) által alapított amerikai anyaintézet magyarországi referencia rendelője, nemzetközi minősítésű, magasan képzett, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező terapeutákkal.

 

Bodóné Dávid Judit

Bodóné Dávid Judit

Terapeuta


Eredetileg röntgen asszisztensként végeztem, a közgazdász diplomát gyermekeim születése után szereztem meg. Gyerek korom óta tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, a Craniosacralis terápiával azonban csak 9 éves kisfiam kapcsán hallottam először, aki idegi hallássérüléssel született és amitől különböző fizikai és lelki feszültségek halmozódtak fel benne: tekergette a nyakát, amihez egy kóros szemmozgás is társult - a szakirodalom ezt tikkelésnek hívja. Egy manuálterapeutához keveredtünk, aki szerint a nyakizmok feszültsége összehúzta a nyaki csigolyákat, és a porc elkezdett kopni. Egy 9 éves gyereknél! Ő ajánlotta a craniosacralis terápiát. Kipróbáltuk. Néhány kezelés után elmúlt a tikkelés, nyaktekergetés, ropogás. Hihetetlen volt, hogy egy ilyen gyengéd technika ennyire hatékony lehet! Édesanyaként nagyon hálás voltam a terapeutánknak és az rendelőintézménynek. Saját kezelésem élményeit követően érdeklődésem csak méginkább fokozódott, így jelentkeztem végül az Upledger Institute Hungary craniosacralis terapeutaképzésére. Ennek már 7 éve. 

A Magyarországon elérhető craniosacralis képzések mellett lehetőségem volt az Intézet által szervezett delfin-asszisztált craniosacralis terápiában is terapeutaként részt venni – szavakkal nem kifejezhető, életre szóló tapasztalás és élmény volt.

2 éve dolgozom Orsolya rendelőjében, a nemzetközi Craniosacralis terápia hivatalos hazai referenciarendelőjében, ahol a terápiát napi rendszerességgel és nagy örömmel végzem. Az Intézet képzésein tanársegédként működöm közre.

A természetes gyógymódokkal kapcsolatos tudásom bővítése érdekében jelenleg egy természetgyógyász iskolába járok. Úgy érzem, hogy a craniosacralis terápiában találtam meg azt, amivel a gyógyulni vágyókat a leginkább támogatni tudom. Rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy a craniosacralis terápia egyszerre lehet a hivatásom és a hobbim.

Képzések: CST1, CST2, SER1, SER2, CSP1, ADV1, ADV2, VM1, TBS, HFC, BADA, BAER

 

Végzettségei: CST1, CST2, SER1, SER2, ADV1, ADV2, HFC, TBS1, BAER, CSP1