Craniosacralis terápia állatokkal - állatoknak

HÁZIÁLLATOK KEZELÉSE

??


DELFIN-ASSZISZTÁLT BIOAQUATIKUS CRANIOSACRALIS TERÁPIA

A Dolphin Assisted Comprehensive Therapy Program (DAT) (Delfinek által támogatott átfogó terápiás program) egy 4-napos intenzív terápiás program, amelyben kiemelt szerepet játszanak a delfinek, akik egy csapat craniosacralis szakemberrel együttműködve mintegy társ-gyógyítóként segítik elő és gyorsítják fel a gyógyulási folyamatot.


DELFIN MINT TERAPEUTA?

Gyakorlati tapasztalataink szerint a delfinek következetesen aktív résztvevői a terápiás folyamatnak, amelyet hagyományos Craniosacralis terápiával (CST) ötvözünk - mindezt egy gyönyörű és támogató környezetben, a Bahamákon.

Hisszük, hogy a DAT program során természetes környezetünk is szerepet játszik a gyógyulási folyamatban. Az elsődlegesen alkalmazott gyógymód a Craniosacralis terápia, amely saját természetünk veleszületett gyógyító képességére épít. A delfinek rendszeresen önként ajánlják fel különleges gyógyító képességüket a kezelések során. Mi, terapeuták tisztelettel felkérjük őket a részvételre és támogatjuk őket ebben. Ez adja munkánk különleges holisztikus dimenzióját. 

Azt tapasztaltuk, hogy a delfinekkel való együttműködésnek e különleges volta nagyon egyedi, sajátságos és egyetemes ledületet visz a terápiás folyamatba. Függetlenül attól, hogy mit olvasott, mit meséltek mások vagy milyen elképzelései vannak Önnek erről a programról, arra bíztatom, ha van rá lehetősége, jöjjön és tapasztalja meg ezt a csodát!
 

Időpontfoglalásért keressen bennünket a +36209420074-es telefonszámon!